LG super Inverter pametna ušteda sa Eko okomVelika efikasnost

MAESTRO je označen AA energetskom nalepnicom (za grejanje i hlađenje) a njegov koeficijent učinka je 4,6/4,6 za model od 9.000 Btu i 4,0/4,2 za model od 12.000 Btu.


Eko oko

MAESTRO ima nove mogućnosti. Eko oko štedi potrošnju struje pomoću senzora pokreta.


• Podešen protok vazduha

Šalje optimalno direktno ili indirektno strujanje vazduha koje se podešava u skladu sa željom korisnika a uz pomoć senzora ljudske toplote i pokreta.


• Pametna ušteda

Radi u režimu štednje energije kada u blizini nema ljudi. Štedi 35% energije kada radi u smart režimu jedan sat.


Vlažno hlađenje

Neprijatnost zbog suvog nosa i grla jedan je od ključnih razloga da se ne odlučite da nabavite klima-uređaj. Da bi se ovaj problem prevazišao, razvijen je novi algoritam za MAESTRO koji ne samo da kontroliše temperaturu već i vlažnost. Dok drugi klima-uređaji tokom rada eleminišu vlagu, MAESTRO postiže željenu temperaturu dok održava prijatnu vlažnost. Ova funkcija je posebno poželjna za osobe sa respiratornim problemima i za one sa suvom kožom.

Filter za sprečavanje alergija

Filter se sastoji od enzima koji prodiru kroz alergen, fertilizatore i organske/neorganske korice koje enzim pričvršćuju za filter. Kada vazduh prolazi kroz filter, alergen se zadržava na filteru i poput tankih makaza enzimi seku proteine alergena i tako ga deaktiviraju.


Optimalan dvostruki mlaz vazduha za hlađenje i grejanje

Za hlađenje su krilca podešena na gore i klima-uređaj radi na široj površini. A za grejanje krilca usmeravaju protok vazduha na dole ka podu da bi se postigla prijatna ujednačena sobna temperatura.

Podešavanje krilaca

Sa krilcima koja se mogu podešavati na razne načine MAESTRO može preciznije da usmerava protok vazduha i na veću površinu i tako da omogući korisniku da slobodnije odabere mesto uređaja u prostoriji.

Podešavanje položaja krilaca